ICT Sweden tillsätter generalsekretare

Vi välkomnar Gabriel Modéus som generalsekreterare för ICT Sweden. Gabriel finns på Teknikföretagens Branschgrupper AB (TEBAB) som sköter ICT Swedens kansli.

Gabriel arbetar som generalsekreterare för Swedsoft som är en av de organisationer vi delar kansli med på TEBAB. Från och med nu kommer han att dela sin tid mellan ICT Sweden och Swedsoft. På TEBAB har han även arbetat med branschorganisationen Svensk Elektronik samt det strategiska innovationsprogrammet Smartare Elektroniksystem som har sitt kansli hos Acreo.

Gabriel är civilekonom med fokus mot kommunikation och marknadsföring och har tidigare arbetat med projektledning och marknadsföring. Gabriels uppdrag är att fortsätta arbetet med föreningen och utveckla vår verksamhet, tillsammans med Teresia.

”Jag ser mycket fram emot att arbeta med ICT Sweden som har en strategiskt viktig roll i att lyfta näringslivets intressen för instituten. Det är en spännande förening med mycket potential med sina möjligheter att verkligen påverka RISE” säger Gabriel Modéus.

Eftersom Gabriel arbetar på TEBAB har han sedan en tid arbetat med att komma in i föreningens verksamhet. Han finns därför redan nu tillgänglig på gabriel@ictsweden.se samt 08-782 09 79.

Välkommen till ICT Sweden, Gabriel!


Nyheter


Forsknings- och innovationsagenda 2022

För att lyfta vad våra medlemmar ser som viktigt för Sverige och forskningsinstitutet RISE att satsa på inom området för

Halvöppen laptop

Invigning av RISE Cyber Range

Under den digitala invigningen deltog bland andra näringsminister Ibrahim Baylan, Vinnovas generaldirektör Darja Isaksson och RISE vd Pia Sandvik. –

FoI 2021

Forsknings- och innovationsagenda 2021

I årets agenda lyfter vi flera forskningsområden inom informations och -kommunikationsteknik som är viktiga för föreningens medlemmar. Målet är att RISE

Ett år som blev annorlunda

I början av året kickade två av de projekt vi finansierat på RISE igång, dels System av System under ledning